Aryana's geschiedenis

Aryana huismiddelen

Aryana verkoopt kwalitatief hoogstaande zelfzorgmiddelen tegen eerlijke prijzen, omdat iedereen toegang moet hebben tot een gezonde en duurzame leefstijl. Alle grondstoffen zijn natuurzuiver, biologisch en zoveel mogelijk fairtrade ingekocht.

Dr. Med. O.Z. Ha'nish

De receptuur van Aryana huismiddelen is door Dr. Med. O.Z. Ha'nish (1844-1936) aan Cornelis Sypkens gegeven met de opdracht zijn "Vredesboodschap" in het Nederlandse taalgebied kenbaar te maken. De blauwe kleur symboliseert het spirituele in de mens, waar ook het hert zijn plaatsinneemt als symbool van de vreugdevolle drager van het Christuslicht. Het getal zeven is een geluksgetal, symbool van wijsheid en kennis over de cyclus van het leven.

Okkie Nijhuis

In 1980 heeft Tammo Sypkens deze opdracht van zijn vader overgenomen en in 2014 doorgegeven aan Okkie Nijhuis. Zij is werkzaam als Natuurgeneeskundig therapeut en Gezondheidskundige.

Back to top
Welkom

Natuurzuivere zelfzorgmiddelen

Aryana verkoopt kwalitatief hoogstaande zelfzorgmiddelen tegen eerlijke prijzen, omdat iedereen toegang moet hebben tot een gezonde en duurzame leefstijl.